Humanitarni 3x3 turnir "Igrajmo za Vasu"

17.04.18 | 11:28
Instagram


Dnevna doza košarke se kao i uvek rado odaziva humanitarnim akcijama, a kada su one povezane sa košarkom, to jednostavno postaje i naša obaveza. 
Domski parlament Doma učenika srednje PTT škole, zajedno sa parlamentom Visoke ICT škole iz Beograda, uz podršku ŽKK ,,Radivoj Korać“, po drugi put organizuje humanitarni turnir u basketu, koji će, kako se organizatori nadaju, postati tradicija.

Prošlogodišnji turnir je prošao više nego uspešno, pa je ekipa organizatora krenula u novu akciju u službi humanosti.Ovogodišnji humanitarni turnir "Igrajmo za Vasu" organizuje se u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje dvanaestogodišnjeg dečaka Pantelić Vasilija iz Aranđelovca, koji boluje od nekrotičnog enterokolitisa, sindrom oštećenja creva sa poremećajem crevne pasaže. Ovim turnirom mladi žele da podignu svest ljudi po pitanju humanosti, solidarnosti i druđtvene odgovornosti. Turnir će se održati 09. i 10. maja 2018. godine sa početkom u 11 časova na košarkaškim terenima doma učenika srednje PTT škole (Zdravka Čelara 16, Beograd - pored hale "Aleksandar Nikolić") Ekipe broje tri igrača + jedna izmena, a kotizacija po ekipi je simboličnih 1000 dinara. Prijave ekipa na broj telefona 061/33-75-418 (Srđan) ili 066/432-620 (Dimitrije). Račun na koji možete uplatiti svoje donacije je 840-695667-82 sa pozivom na broj 878.

Pozivamo sve mlade i humane sportiste i ljubitelje košarke da se pridruže i da svi zajedno pomognemo malom Vasi kome je naša pomoć neophodna!

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?