Misterija je izgleda završena?!

27.08.18 | 19:26
Instagram

Ljubitelji košarke sa ovih prostora su prethodnih nedelja prisustvovali pravom "navijačkom ratu" između večitih rivala. Epicentar problema se nalazi u prelasku krilnog košarkaša Crvene zvezde u Partizan. Reč je o Stefanu Jankoviću koji je pokazao nezadovoljstvo na kraju ove sezone i kako naši izvori izveštavaju, odmah je pokazao interesovanje za promenu sredine. 

Partizan nije dugo čekao kako bi kontaktirao mladog igrača i napravljen je prvi kontakt. Međutim, kako je Janković i dalje vezan ugovorom za crveno bele, tu je i nastao veliki problem. Pominjane su razne verzije ovog događaja. Od toga da je pomenuti igrač tužio klub zbog neisplaćenih zarada, pa kao slobodan igrač želi dalje, pa do priče da Nebojša Čović neće pustiti svog igrača bez velikog obeštećenja. 

Portal Dnevna doza košarke je iz svojih pouzdanih izvora došao do informacije da će Stefan Janković gotovo sigurno postati novi igrač Partizana i da se u narednim danima samo čeka potvrda tog transfera od oba kluba. On se naime nije ni pojavio na prvoj prozivci novog trenera Tomića i svi su izgledi da će ovaj igrač promeniti sredinu. Prelazak u supranički beogradski klub je uvek sa sobom nosio i određenu težinu i to u pogledu odnosa navijača, koji neče štedeti prozivke i uvrede na račun ovog mladog košarkaša.

Naredni dani će doneti potvrdu ovoga što pišemo, a ova sezona u ABA ligi pokazuje na ovaj način da će biti možda i najzanimljivija od svog osnivanja.   

Photo: (ABA liga/photo)

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?