Zvezda ostala bez još jednog člana prve petorke! (VIDEO)

17.04.18 | 18:06
Instagram

Crvena zvezda je posle gubitka finala ABA lige od Budućnosti, posegla za drastičnim merama. 

Dilan Enis je napustio klub posle raskida ugovora i već je našao angažman u ENDESA ligi gde će do kraja sezone pokušati da pomogne Saragosi da se izbori za opstanak, dok su crveno beli tim osvežila dva pojačanja iz redova FMP-a. U pitanju su Aleksa Radanov i Filip Čović koji će do kraja sezone, odnosno KLS lige ponovo sarađivati sa Dušanom Alimpijevićem, ali sada u redovima aktuelnog prvaka naše zemlje. 

Pored Enisa, danas je još jedan igrač napustio ovaj klub. Milko Bjelica, koji je imao u toku ove sezone neke impresivne partije, generalno, ceo prvi deo sezone je odigrao na maestralan način i nekoliko puta bio najzaslužniji za trijumfe crveno belih. Ipak, jako bled drugi deo ove takmičarske godine, koji je zaokružio jako loše odigranom finalnom serijom. Igrač od koga se očekivalo da svojim iskustvom, koje je doneo posle 10 godina igranja Evrolige, doprinese ovom timu, ipak se nije ostvarilo u finišu, kada je to bilo najpotrebnije. Dve strane su se rastale i kako navode španski mediji i Bjelica će u redove Saragose, pa će sa Enisom u paketu pojačati ovaj španski tim. 

Crvenoj zvezdi ostaje da se pregrupiše pred početak KLS lige i da pokuša sa novim (starim) igračima u rosteru da se domogne novog trofeja prvaka Srbije, što bi bio jedini trofej ove godine za tim Dušana Alimpijevića.   

Photo: (euroleagu.net) 

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?