Stef Kari kao lutka iz horor filma! (VIDEO)

30.10.17 | 15:13
Instagram

Igrač Golden Stejta, Stef Kari, na sinočnu utakmicu sa Detoit Pistonsima došao je u zanimljivom kostimu u duhu Noći veštica.Naime, objašnjenje za ovakav dolazak na samu utakmicu jeste "Halloween" tj. popularni praznik "Noć veštica", koji NBA igračima kao i celoj Americi očigledno dosta znači, pogotovo u smislu zabave.

Nakon Karmela Entonija koji je nedavno na svom instagram profilu objavio sliku na kojoj je odeven kao "Noćni kralj" iz možda i najpopularnije serije na svetu "Igra prestola" i Stef Kari se odlučio na jedan "strašan" kostim u kojem je došao na sinoćnu utakmicu.

Night King Winter Is Coming!!!! @kwebimageinc @anitramichelle @shineblackhawk #StayMe7o

A post shared by Carmelo Anthony (@carmeloanthony) onDanas, u zemljama u kojima se ovaj običaj praktikuje, od suseda se očekuje da nabave slatkiše i spremno dočekaju maskirane mališane. Deca, obučena u razne kostime (ne nužno strašne likove) idu i pevaju pesmice, a za uzvrat dobijaju poslastice. U skorije vreme i sami NBA igrači u duhu ovog praznika, uz njihovo viđenje istog, odeveni u slične kostime postavljaju video klipove i fotografije na društvenim mrežama.

Photo: (gq.com)

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?