Problemi za Bulse - Mirotić završio u bolnici!

18.10.17 | 17:42
Instagram

Kako prenose američki mediji i klupske stranice, Nikola Mirotić bi zbog povrede usled tuče na treningu trebao da odsustvuje nekoliko nedelja!
Kako prenose izvori bliski klubu Nikola Mirotić neće biti u timu Bulsa određeno vreme zbog povrede koju je zadobio na treningu kada je udaren od strane saigrača Bobi Portisa. Detalji samog konflikta nisu poznati, niti kako je do istog došlo, ono što se za sada zna jeste da je verbalni konflikt ove dvojice eskalirao po završetku treninga kada je Portis udario Mirotića u lice. 

Usled zadobijene povrede, košarkaš rođen u Crnoj Gori, završio je u bolnici iz koje je nakon ukazane pomoći ubrzo i pušten, a dalja snimanja će utvrditi težinu same povrede, za sada je samo poznato da je nešto na Mirotićevom licu polomljeno.

Bobi Portis (22) će verovatno biti suspendovan na neko vreme, ali se za sada ni o tome ne zna ništa konkretnije.Potsećamo Nikola je bio starter u ekipi Čikaga, a kao potencijalna zamena usled nastale situacije se nameće talentovani "ruki" Lauri Markanen.Photo: (USATODAYSports/JosephArthur)
Photo: (NBA.com/ChicagoBulls)

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?