Antetokumpo i dalje u MVP režimu!

24.10.17 | 15:04
Instagram

Janis Antetokumpo nastavlja da igra na nivou jednog MVP-a, ovoga puta nastradao je Šarlot!MVP kandidat Jasnis Antetokumpo dominirao je još jednom, vodeći svoj tim do pobede i preuzimajući odgovornost u odlučujućim trenucima za konačnih 103:94 u korist Milvokija.

Janis je ponovo radio sve kako bi ekipa slavila i u ovoj utakmici, a koliko je bio aktivan u napadu,  toliko je i defanzivno odrađivao svoj deo posla maksimalno. Bakse je do pobede vodio sa 32 poena, 14 skokova, 6 asistencija, 2 blokade i jednom ukradenom loptom, za svoju četvrtu utakmicu za redom koju završava sa 30+ poena. Antetokumpo je nakon ovog meča na proseku od 36.8 poena, 10.8 skokova, 5.3 asistencije i 2.2 ukradene lopte po meču, a što je možda i najbitnije preuzima odgovornost u završnicama mečeva i ekipa zahvaljujući njegovim liderskim partijama ostvaruje pobede. Milvoki je pobedom nad Šarlotom došao do treće pobede u četiri meča.


Kris Midlton je upisao 20 poena, a dobru partiju imao je i bosanski internacionalac Mirza Teletović koji je meč završio sa 15 poena i 5 skokova uz šut za tri poena 5/9.U poraženom Šarlotu istako se Frenk Kaminski koji je susret završio sa 19 poena šutirajući 3 od 4 za tri, pratio ga je Džeremi Lamb sa 17 poena uz 9 skokova, a Dvajt Hauard je ostvario 22 skoka gotovo kao ceo ostatak ekipe zajedno. Sve to nije bilo dovoljno ekipi Šarlota da dođe do pobede protiv raspoloženog Milvokija koji je odlično otvorio ovu sezonu. 

Najbolje sa utakmice:


Photo: (NBA.com)


Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?