Uslovi korišćenja

27.09.17 | 14:10
Instagram

DOBRO DOŠLI NA PORTAL DNEVNA DOZA KOŠARKE

Korišćenjem bilo kog dela “Dnevna doza košarke” portala prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem “Dnevna doza košarke” portala ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. 

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA 

Sadržaj objavljen u okviru “Dnevna doza košarke” portala ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka “Dnevna doza košarke” portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta “Dnevna doza košarke” portalu ili bilo kojem trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na “Dnevna doza košarke” portalu povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. 

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI 

“Dnevna doza košarke” sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje u okviru “Dnevna doza košarke” portala koristite na vlastitu odgovornost i “Dnevna doza košarke” se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. U okviru “Dnevna doza košarke” portala nalaze se vlastiti sadržaji, sadržaj partnera i oglašivača, besplatni sadržaji i linkovi na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. “Dnevna doza košarke” portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica. 

“Dnevna doza košarke” nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača u okviru portala kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na “Dnevna doza košarke” portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika “Dnevna doza košarke” portala i izvan portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te “Dnevna doza košarke” nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup “Dnevna doza košarke” portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije. 

POŠTOVANI ČITAOCI MOLINO VAS DA PRE PISANJA KOMENTARA PROČITATE SLEDEĆE UPUTSTVO: 

Redakcija “Dnevna doza košarke” portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovim neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici “Dnevna doza košarke” portala.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije “Dnevna doza košarke” portala. 

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA 

”Dnevna doza košarke” portal zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama “Dnevna doza košarke” portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na “Dnevna doza košarke” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?