O nama

08.09.17 | 12:38
Instagram

Košarkaški portal "Dnevna doza košarke" nastao je kao rezultat potrebe ljubitelja košarke u Srbiji i regionu postavljajući sebi, u samom startu, ciljeve na nivou ugleda košarke na ovim prostorima, a to je visok evropski standard.

Portal "Dnevna doza košarke" i istoimena Facebook stranica nastali su spontano, vođene željom entuzijasta da na jednom mestu okupe zajednicu ljubitelja košarke sa ovih prostora.

DDK je portal koji je potpuno drugačiji od onoga što trenutno postoji u ovom trenutku. O svim temama pišemo bez senzacionalizma, bavimo se relevantnim događajima iz sveta košarke obrađenim i upakovanim na dinamičan, zanimljiv i razumljiv način.

DDK je portal za sve ljubitelje košarke, kako za stare - tako i za mlade. To je rezultat kako njegove tematske raznolikosti, tako i načina na koji su teme obrađene i prikazane.

Na sajtu u svakom trenutku možete pročitati probrane, relevantne informacije. Kroz opciju "Vesti", dobijate brzu dnevnu dozu informacija odnosno aktuelnosti. Za one koji žele više, tu su rubrike intervjui, zanimljivosti i video...Rubrika forum je za sve one koji žele da učestvuju u raznoraznim temama, iznose svoje mišljenje i žele da vide razmišljanja ostalih iz nekog drugog ugla na datu temu. Kladionica predstavlja rubriku za košarkaške "fanatike" iznad 18 godina koji pored praćenja košarke kao sporta vole da od iste i zarade.

Portal "Dnevna doza košarke" - Vaše mestu na internetu na kome ćete se brzo i kvalitetno informisati i zabaviti. Mesto na kome su vesti koje ćete želeti da prepričate drugima.

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?