Naši predlozi za 19.10.

19.10.17 | 15:54
Instagram

Posle dobitnih predloga od juče, danas je na programu Evroliga, pa smo spremili za vas ponovo DVA predloga. 

1) M. Lojeski (7.5) +++++ 

Naša kratka analiza: Met je uradio ono za šta se malo sportista na svetu opredeljuje. Prešao je u rivalski klub i kada se uzme u obzir da pričamo o grčkim velikanima PAO i OLY, stvari postaju još ozbiljnije. 

Ovaj američki šuter sa belgijskim pasošem traži ulogu u svom novom timu. Svi znamo da je reč o odličnom "spot up" trojkašu, ali je pored svojih sjajnih procenata van linije 6.75, Lodžeski ubacio u svoj reperotar i šut sa poludistance, nakon jednog ili dva driblinga.  

Danas PAO igra protiv Bamberga, ekipe koja će ove sezone igrati na poen više. Domaćini posle ubedljivog poraza na otvaranju protiv Barselone, traže svoju priliku pred svojim navijačima , da zabeleže prvu pobedu na evropskoj sceni. 

Granica po nama jako niska, uzimajući u obzir da Ćavi Paskval uvodi u sistem Lodžeskog i da će sigurno imati neki šut više nego obično, što će nadamo se biti dovoljno za broj poena koji je veći od zadate granice! 

vs OLY vs Barselona vs PAOK 
7 7 14

 

2) C. Higgins (10.5) +++++ 

Naša kratka analiza: Kori Higins je igrač koji će možda i najviše profitirati od odlaska Miloša Teodosića. Da, pomislite odmah da je to nemoguće jer ne igraju iste pozicije, ali kada malo dublje uđete u analizu, shvatite sledeće. 

Ćaćo Rodrigez većinu svog vremena provedenog na terenu igra u paketu sa Nandom, dok Higins igra u paru sa Vestermanom. Odlikuje ga odličan šut sa poludistance , prodor najčešće na desnu stranu. Često mu se čisti strana da igra 1 na 1 i u takvim situacijama iznudi veliki broj faulova, a slobodna bacanja pogađa u visokim procentima. 

CSKA ide u goste Realu, gde možemo očekivati brzu košarku i veliki broj poena! Našem predlogu to ide u prilog, pa ga vidimo preko zadate granice!!! 

vs Jenisej vs Armani  vs Minsk
14 21 4

 

Photo: (gol.mk)  

Photo: (CSKA.com) 

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?