Naši predlozi za 18.10. (Oba predloga rutinski prošla)

18.10.17 | 15:28
Instagram

Posle nesrećnog pada od juče, danas nastavljamo u dobrom raspoloženju. 

Danas ćemo za razliku od prva dva dana, postaviti DVA naša predloga sa kratkim analizama. 

 1) K.Hayes (9.5) +++++ (KRAJ - 14 poena)

Naša kratka analiza: Kenny je jedan od najiskusnijih igrača Limoža i u ovom rosteru predstavlja prvu napadačku pretnju. Danas Limož gostuje Bilbau i na toj utakmici možemo očekivati veliki broj poena, jer igraju dve ekipe koje gaje napadački stil košarke. Limož je u suprotnoj utakmici prošlo kolo protiv Lokomotive ostao kratkih rukava izgubivši u neizvesnoj završnici.  

Hayes je igrač koji ima neverovatan individulani kvalitet i koji inicijalnim prvim driblingom izbacuje većinu igrača i napada koš do kraja. Može da pogodi i za tri poena ali mu to nije najjači adut! 

vs Strazbur vs Lokomotiva vs Pariz
19 8 18

Uz sve okolnosti i tip utakmice koji očekujemo, naš predlog bi morao da postigne više poena od zadate granice!   

2) Vil Čeri (8.5) +++++  (KRAJ - 15 poena)

Naša kratka analiza: Plejmejker Cedevite nije klasičan organizator igre. Često rešava 1 na 1 situacije prodorom do samog koša ili van linije 6.75. Ekipa Cedevite nema dobar protok lopte, dosta se muče sa timskom košarkom, a uzrok tome je veliki broj stranaca koji žele da se dokažu treneru Zdovcu. Jedan od njih je i Čeri. 

Čeri nije uspeo da se probije do ozbiljne Evroligaške košarke, ali svakako da ima kvaliteta da to i učini. Cedevita gostuje Darušafaki koja ne blista u fazi odbrane, pogotovo kada su bekovi u pitanju. Direktan duel sa Vilbekinom samo može da mu da još više prostora. Jedini problem je njegov temperament koji ponekad uzrokuje probleme sa ličnim greškama. 

vs Cibona  vs Torino vs Zadar
19 8 17

Nadamo se da to toga neće doći i da će Čeri uz jednu solidnu rolu danas preći zadata granicu! 

Srećno svima koji prate!!!  Rezime (Posle laganog prolaza prvog dana i nesrećnog pada drugog dana kada je bacanje promašeno za prolaz, danas ponovo 2/2 i lagani prolazi)

Photo: (eurocup.com/photo) 

Photo: (ABA liga/Cibona/Zeljko Baksaj)

Da li Partizan sa novim trenerom može do završnice ABA lige?